projecten en restauraties

Projecten die we onlangs hebben voltooid

Wij verzorgen reparatie en service voor klassieke BMW's uit de jaren 50 tot 90. Onderhoud, reparatie, afstelling, deelrestauratie, complete restauratie, motorrevisie, transmissie revisie en bekleding. Wij bieden dit ook aan voor Ferrari's uit de jaren 90. Dit betreft de modellen 348, 355, 456, 550. Onderhoud, reparatie, distributieriem vervangen, ook het verhelpen van 'plakkende interieurdelen' / kleverige onderdelen.

BMW 3.0 CSi Alpina B2

BMW 3.0 CSi Alpina B2

BMW 3.0 CSi Alpina B2

Voor een gerespecteerde klant mogen wij deze 3.0 CSi Alpina B2 volledig restaureren met alle kennis, aandacht en liefde die het vereist. Deze BMW in de kleur Baikal is
een exemplaar met matching numbers.

lees meer
Apina B7 Turbo Coupé

Apina B7 Turbo Coupé

BMW 3.0 CSi Taiga

Voor een gerespecteerde klant hebben wij deze BMW Taiga 3.0 CSi volledig gerestaureerd.
Een exemplaar met matching numbers.

lees meer
BMW 3.0 CSi Taiga

BMW 3.0 CSi Taiga

BMW 3.0 CSi Taiga

Voor een gerespecteerde klant hebben wij deze BMW Taiga 3.0 CSi volledig gerestaureerd.
Een exemplaar met matching numbers.

lees meer
Ferrari 512 TR

Ferrari 512 TR

Ferrari 512 TR

Deze Ferrari 512 TR wordt door ons gerestaureerd en is nog beschikbaar voor verkoop.

lees meer
BMW 3.0 CSi Atlantik

BMW 3.0 CSi Atlantik

BMW 3.0 CSi Atlantik

Voor een gerespecteerde klant restaureren we deze 3.0 CSi. Een exemplaar met matching numbers dat afkomstig is uit een grote BMW-collectie krijgt nu de liefde en restauratie die hij verdient.

lees meer
BMW 3.0 CSi Fjord

BMW 3.0 CSi Fjord

BMW 3.0 CSi Fjord

Voor een gerespecteerde klant restaureren we deze fabrieks Fjord 3.0 CSi. Een exemplaar met matching numbers dat afkomstig is uit een grote BMW-collectie krijgt nu de liefde en restauratie die hij verdient.

lees meer
BMW 3.0 CSL Taiga

BMW 3.0 CSL Taiga

BMW 3.0 CSL Taiga

Voor een gerespecteerde klant restaureren we deze fabrieks Taiga 3.0 CSi. Een exemplaar met matching numbers dat afkomstig is uit een grote BMW-collectie krijgt nu de liefde en restauratie die hij verdient.

lees meer
BMW 3.0 CSi Zwart

BMW 3.0 CSi Zwart

Wij zijn er trots op een van de ca. 200 echte zwarte (086 Schwarz) BMW 3.0 CSi's te hebben gevonden. Een klant kwam in contact op zoek naar een zwarte 3.0 CSi en wij zijn deze auto nu volledig aan het restaureren. Zwart over Zwart leer met schuifdak en echte 16 inch Alpina wielen. Een fantastische E9 in bewerking

lees meer
BMW Alpina B6 2.8 E21

BMW Alpina B6 2.8 E21

Deze Alpina B6 2.8 is een van de laatste correcte, echte en originele B6's die nog over zijn. We hebben deze auto een grote opknapbeurt gegeven om hem weer tot leven te brengen.

lees meer
BMW 3.0 CSL Golf

BMW 3.0 CSL Golf

Voor een terugkerende klant restaureren we weer een CSL. Dit is een fabrieks 070 Golf Yellow CSL die nieuw is geleverd in Duitsland. De auto is volledig met zuur gedompeld en voorzien van kathodische E-primer coating en daarna volledig gespoten. Nu is de auto opgebouwd met alle nieuwe of gerestaureerde onderdelen.

lees meer
BMW M535i E12

BMW M535i E12

Dit is een van de 960 linksgestuurde E12 M535i's. Eigenlijk Motorsports eerste auto voor op de weg en de vader van elke toekomstige M5. Het is een Duitse auto met 2 eigenaren en een M90 motor met matching numbers. We hebben hem volledig gerestaureerd en de auto is nu in nieuwstaat.

lees meer
BMW 2002 Turbo

BMW 2002 Turbo

De afgelopen jaren hebben we meer dan 25 echte 2002 Turbo's gehad. Hier nog een complete restauratie van een 2002 Turbo.
Deze auto maakt nu deel uit van een prachtige collectie.

lees meer
Ferrari 348 TB 500 km

Ferrari 348 TB 500 km

Ferrari 348 TB 500 KM vanaf nieuw!
De fabrieksnieuwe Ferrari 348 met slechts 500 kilometer vanaf nieuw is nu klaar. We hebben een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd om de auto zo fit te krijgen als in 1993. De auto loopt, ruikt en rijdt zoals een nieuwe 348 moet hebben gedaan.

lees meer
BMW 2002 Tii

BMW 2002 Tii

Fabrieks Golf gele 2002 Tii - Het Ultieme. Complete, kale restauratie inclusief volledig gereviseerde aandrijflijn. 2002 Tii op concoursniveau.
Voor een gerespecteerde klant werken we aan deze volledige restauratie. Dat omvat een nieuwe lak in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Vernieuwde ophanging, remmen, wielen en banden. Het resultaat zal verbluffend zijn. Volg onze vorderingen hier.

lees meer
BMW 3.0 CSI Golf

BMW 3.0 CSI Golf

Voor een gerespecteerde klant werken we aan een volledige restauratie van deze BMW 3.0 CSi. Dat omvat een herspuiting in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Vernieuwde ophanging, remmen, wielen en banden. Het resultaat zal verbluffend zijn. Volg onze vorderingen hier.

lees meer
Ferrari 355 GTS

Ferrari 355 GTS

Op deze Argento Nürburgring Ferrari 355 GTS 6-Speed hebben we een groot onderhoud en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkasten, ophanging remmen. Verse Pirelli banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud van alle vloeistoffen en filters. De airco heeft een onderhoudsbeurt gehad. Daarna een lakcorrectie, interieurreiniging en het aanpakken van het kleverige onderdelenprobleem. Zeer correcte en lage kilometerstand 355 is klaar om weer de straat op te gaan.

lees meer
Ferrari 550 Grigio Titano

Ferrari 550 Grigio Titano

Op deze Grigio Titano Ferrari 550 Maranello hebben we een grote onderhoudsbeurt en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkasten, ophanging remmen. Verse Michelin banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud met alle vloeistoffen en filters. De airco is gereviseerd met een nieuwe compressor en condensor.
Daarna een lakbeurt, interieurreiniging en het aanpakken van het plakkerige onderdelen probleem.

lees meer
BMW 3.0 CSi Polaris

BMW 3.0 CSi Polaris

Deze BMW 3.0 CSi Polaris Silver is een volledig restauratieproject voor een klant. Hij heeft fabrieks A/C en een schuifdak. De auto kwam uit Duitsland naar Nederland. We hebben een complete restauratie uitgevoerd inclusief een volledige lakbeurt, gereviseerde (matching numbers) motor, gereviseerde remmen, gereviseerde ophanging en nog veel meer Zie foto's hieronder.

lees meer
BMW 3.0 CSi

BMW 3.0 CSi

Wat een auto - BMW 3.0 CSi geleverd in Verona rood. Deze auto is voorzien van een echte 3,5 liter Hartge H6 motor met hoge compressie voorzien van drievoudige Weber carburateurs en maakt ruwweg 250 Pk. Gekoppeld aan een dogleg 5 versnellingsbak en een complete roestvrijstalen uitlaat en Bilstein vering. Hij heeft CSL voor en achterspoiler gecombineerd met CSL kuipstoelen. Een prachtige auto!

lees meer
Ferrari 550

Ferrari 550

Op deze Rosso Corsa Ferrari 550 Maranello hebben we een groot onderhoud en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkuipen, ophanging remmen. Verse Michelin banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud met alle vloeistoffen en filters. De airco is gereviseerd met een nieuwe compressor en condensor.
Daarna een lakbeurt, interieurreiniging en het aanpakken van het kleverige onderdelenprobleem.

lees meer
BMW 3.0 CSi Polaris

BMW 3.0 CSi Polaris

Deze echte Polaris zilveren 3.0 CSi is gebouwd in augustus van 1973 en geleverd aan BMW Italia S.p.A op 22 augustus van dat jaar. In 2019 hebben wij deze auto gekocht in het zonnige Sicilië. Voor een gerespecteerde, terugkerende klant zijn we bezig met een complete restauratie. Dat omvat volledig strippen, carrosserie en spuitwerk. De originele motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak, het differentieel, de wielophanging en de remmen. Hij krijgt een prachtig lederen interieur en wordt weer tot leven gewekt als een fantastische, euro-spec 3.0 CSi.

lees meer
BMW M1

BMW M1

De BMW M1, wat een auto. BMW's eerste (en laatste?) supercar. Ontworpen in 1979 en slechts 400 exemplaren gebouwd voor de straat. Dit is een zeer vroege auto - BMW's Pers auto en de eerste in blauw. We hebben een volledige mechanische restauratie gedaan om hem weer tot leven te brengen. Een revisie van de motor, de versnellingsbak, de ophanging en de remmen samen met ontelbare andere reparaties. De rij-ervaring is fantastisch als de auto goed gesorteerd is.

lees meer
BMW 503 Cabriolet

BMW 503 Cabriolet

De BMW 503 Cabriolet is een uiterst zeldzame auto. Ontworpen door Albrecht van Goertz en gebouwd tussen 1956 en 1959, zijn er slechts 413 exemplaren gebouwd. Daarvan zijn er slechts 139 Cabriolets. Dit is een 2e serie Convertible waarvan er slechts 58 zijn gebouwd. Een aluminium body gebouwd door Baur en BMW's beroemde V8 motor. Hydraulisch bediende kap en elektrische ramen. Deze auto is tot in de perfectie gerestaureerd en zonder twijfel (een van) de beste 503 Convertibles die er op dit moment bestaan. Prachtig!

lees meer
BMW Alpina B2 E12

BMW Alpina B2 E12

Dit is een echte, originele en gedocumenteerde Alpina B2 gebaseerd op de vroege E12 BMW 528. Een uiterst zeldzame auto die zal worden gerestaureerd tot nieuwstaat.
Let op de bolling op de motorkap en de kleine achterlichten van deze vroege E12. Een 230 pk Alpina B2 motor en ook de Dogleg versnellingsbak, Alpina Diff, Alpina veren, Alpina sway-bars en nog veel meer.
Volledig overgespoten en afgemonteerd met allemaal nieuwe NOS OEM onderdelen: nieuwe bumpers, nieuwe sierlijsten, nieuwe ramen, alles nieuw!

lees meer

BMW 3.0 CSI Alpina Fjord

Voor een gerespecteerde klant zijn we bezig met een volledige restauratie van deze BMW 3.0 CSI. Dat houdt in een overspuiting in de fabrieks Fjord Blue kleur, alle nieuwe bekleding, nieuw chroom en volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Vernieuwde wielophanging, remmen, wielen, banden en natuurlijk de Alpina Deko kit. De out zal geweldig zijn. Volg onze vorderingen hier.

lees meer
BMW Alpina B6

BMW Alpina B6

Voor een gerespecteerde klant hebben we een volledige restauratie gedaan van zijn E21 Alpina B6 2.8. Dat omvatte een repaint in de fabrieks Korona Gelb kleur, alle nieuwe bekleding, nieuw chroom en volledig geserviced aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto met Alpina stoffen stoelen in fantastische staat. We hebben alle nieuwe verzinkte en verchroomde onderdelen gemonteerd, gereviseerde remmen, wielen, banden en natuurlijk de Alpina Deko kit. Het resultaat is fantastisch

lees meer
BMW 3.0 CSi Fjord Blauw

BMW 3.0 CSi Fjord Blauw

In Zuid Italië hebben wij deze fabrieks BMW 3.0 CSi in Fjord blauw met fabrieks A/C op de kop getikt. De auto kwam in een zeer goede en degelijke staat naar Nederland, toch hebben wij een complete restauratie uitgevoerd inclusief een full paintjob, gereviseerde (matching numbers) motor, gereviseerde remmen, gereviseerde wielophanging en nog veel meer. De auto heeft inmiddels een koper gevonden.

lees meer
BMW 2002 Turbo

BMW 2002 Turbo

Volledige restauratie van een originele 2002 Turbo in Chamonix wit. Een zeer solide, grotendeels in originele lak overgebleven Turbo werd terug gerestaureerd naar fabrieksnieuwe staat.

lees meer
BMW 3.0 CSi Taiga

BMW 3.0 CSi Taiga

Een paar jaar geleden hebben we deze fabrieks Taiga-groene 3.0 CSi gekocht en opgeslagen. Een klant was op zoek naar een Taiga CSi en wij zijn begonnen met de restauratie: Geheel gestript en geschuurd tot op het blanke metaal. Een gereviseerde, matching numbers motor, 5-speed conversie, elektronische ontsteking. Een geweldige cruiser is weer tot leven gekomen en ziet er geweldig uit. Bekijk hieronder de resultaten.

lees meer
BMW 3.0 CSL - Polaris

BMW 3.0 CSL - Polaris

We hebben deze 3.0 CSL in Zuid-Italië gekocht van de zoon van de 1ste eigenaar, niet gerestaureerd. Momenteel wordt deze gerestaureerd!

lees meer
BMW 2002 Tii Chamonix

BMW 2002 Tii Chamonix

2002 Tii met vierkante achterlichten: Volledig gerestaureerd en opnieuw opgebouwd volgens originele specificaties. Nu bij een BMW verzamelaar.

lees meer
BMW 2002 Targa Baur Golf

BMW 2002 Targa Baur Golf

Solide, uit Italië afkomstige 2002 Targa in de zeldzame kleur Golf Yellow. Volledige restauratie en één van de beste Baurs die er zijn.

lees meer
BMW 2002 Tii - Fjord

BMW 2002 Tii - Fjord

2002 Tii Fjord Blauw met Rond-taillicht. Gerestaureerd volgens originele specifcaties. Nieuwe lak, nieuwe ophanging, gereviseerde mechaniek.

lees meer

Elke week een klassieker in je mailbox?

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief