de specialist in oude BMW's

KLASSIEKERS UIT DE OUDHEID

Europa's grootste in klassieke BMW's

Wij zijn begonnen vanuit een passie voor auto's, met name klassieke auto's. Het is deze passie die ons in staat heeft gesteld uit te groeien tot een volwaardig bedrijf. In de loop der jaren is de omvang van ons bedrijf gegroeid, maar onze instelling is niet veranderd. Het is onze passie om u precies die auto te kunnen bieden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Wij combineren deskundigheid, enthousiasme en topservice om uw dromen waar te maken.

Een jongensdroom

Die werkelijkheid werd

Weet u nog? Toen u een kind was, had u allerlei posters in uw kamer, inclusief de auto van uw dromen. Stelt u zich die auto eens voor op uw oprit.  Dat zou een echt "Joi de Vivre" moment zijn!

Wij maken uw dromen waar. Het mag niet zomaar een auto zijn. Het moet een auto zijn waar u altijd al in heeft willen rijden. Als u bereid bent om die droom waar te maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor uw klassieker, gerestaureerd tot in de perfectie alsof hij net van de lopende band is gerold. Kwaliteit vinden wij belangrijker dan kwantiteit.

Elke week een klassieker in je mailbox?

Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief

Een Beierse passie

Voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers

Om op het hoogste niveau met en aan BMW-klassiekers te kunnen werken, moeten we natuurlijk zelf ook helemaal in het merk, de modellen en de mechanieken zitten. Al jaren zijn we actief met het merk en de details - zowel professioneel als privé. De vintage BMW's hebben geen technische geheimen voor onze specialisten in de werkplaats.

Het injectiesysteem juist afstellen? De ontsteking juist afstellen? De juiste vering voor de juiste klant - allemaal mogelijk! Het ombouwen naar een 5-versnellingsbak in uw auto of het inbouwen van airconditioning - niets nieuws. Maar ook correct koetswerk, mooi leder of de restauratie van het interieur doen wij in eigen beheer.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij vinden, restaureren en repareren elke klassieke BMW volgens uw specificaties