Mercedes-Benz 250 CE

Mercedes-Benz 250 CE

21.950,- | 136.311 km | 1970 | Benzine

Een mooie en vroege 250CE uit de eerste serie. Geleverd in 462 Tunisbeige metallic met een 354 perkament MB-Tex interieur. Een zeer klassieke kleurencombinatie. Het voertuig is nieuw geleverd voor de Italiaanse markt. Mooie Mercedes Benz 250CE – Italiaanse import. Zeer zeldzaam als handschakelaar!

Voor het eerst toegelaten in 1970 in Bedonia, Italië. De heer Zazzli (geboren in 1940) was de eerste eigenaar van de / 8 Coupé. Het originele Italiaanse kentekenbewijs is aanwezig, met een mooie historie. De originele gebruiksaanwijzing en catalogus zijn aanwezig. De auto heeft 136.311 kilometer gereden en ziet, voelt en rijdt zo. Dankzij het Italiaanse klimaat zijn zorg en liefde zeer goed bewaard gebleven. Het resultaat is een zeer originele en solide Mercedes Benz 250CE Coupé.

Alle juiste details

Volledig originele auto

We hebben de ondervloer professioneel laten stralen met droogijs. Het is nu mooi, schoon en super solide. Veel foto’s beschikbaar. De auto heeft nog nooit zout gezien en de stof is prachtig. Niet te vergelijken met voertuigen uit Noord-Europa. Exterieur en interieur in perfecte staat. De lak glanst als nieuw. Een prachtig lichaam. Aanbouwdelen zoals chroom, glas, lijstwerk en bumper in zeer goede staat. Heel origineel en mooi van binnen. Ongeknoeid en schoon. Prachtige MB-Tex stoelen in originele staat en dashboard. Mooie houten onderdelen en stuur. Alles werkt aan de auto. Zeer schoon, solide en met origineel reservewiel en gereedschap in de kofferbak.

Motorruimte is schoon, origineel en goed onderhouden. De motor loopt erg goed en de transmissie schakelt precies en netjes. Als handschakelaar is het voertuig erg snel, snel en wendbaar. De Mercedes is gemakkelijk, stil en comfortabel te besturen. We hebben een grote inspectie uitgevoerd in onze werkplaats, kwalijk genomen; motorolie, filters, bougies, brandstoffilter, batterij en de ondervloer droogijs gestraald. Een perfect voorbeeld van de Mercedes Benz 250CE, 100% rijklaar. Het voertuig kan worden geleverd met een Duits kentekenbewijs inclusief HU en H goedkeuring.

Deel de liefde voor klassieke auto’s

Alle klassiekers in uw mailbox?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief

OLDENZAAL CLASSICS

Jouw specialist in klassieke BMW’s

Financiering? Leasen? Wij doen je graag een voorstel voor een oplossing op maat voor jouw nieuwe droomauto. Onze samenwerkingspartner, abcfinance GmbH (Duitsland) heeft jarenlange ervaring op het gebied van leasing en financiering van klassieke en exclusieve automobielen.

Wij spreken Duits, Engels en Spaans en leveren wereldwijd tot aan iedere voordeur.

Interesse in een van onze auto's?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol met klassieke auto’s