BMW 325i

BMW 325i E30 M-Tech II

€ 25.950,- | 136.362 km | 1989 | Benzine

BMW 325iA uit 1989 met slechts 136.000 kilometer en topuitrusting. Automaat, sportstoelen, airconditioning, M-Tech II-pakket. Een van de weinige 325i die het overleefden:

  • Spanje importeert 325i E30
  • 218 alpine wit II
  • Sportstoelen in stof
  • Klimaat (ijskoud)
  • Geen schuifdak
  • Compleet hulpmiddel
  • Technisch in zeer goede staat
  • 136.362 km zijn gedocumenteerd met een chequeboek en TÜV-rapporten
  • Inclusief chequeboek en Tuv-rapporten

Alle juiste details

Volledig originele auto

Deze 325i werd pas op 5 juni 1989 geregistreerd. Onlangs kochten we de prachtige E30 van een verzamelaar in Noordwest Spanje. Het voertuig werd vervolgens gestald in een Spaanse ondergrondse parkeergarage en af ​​en toe gereden. Ook de Spaanse Tüv werd jaarlijks gemaakt. Aangezien het voertuig nieuw is verkocht in Spanje en is onderhouden en gereden, hebben we nu in 2021 een zeer solide E30 325i in uitstekende staat. Niet gelast, niet gesleuteld.

BMW heeft zo’n 325i E30’s geproduceerd, maar in 2021 voelt het alsof iedereen weg is. Als je op zoek bent naar een 2-deurs met M-Tech II, zijn ze bijna niet te vinden. Bijna, maar we hebben er een gevonden: deze 2-deurs 325i met het complete M-Tech II pakket in een mooie, solide staat Automatische versnellingsbak, een werkende airco en met chequeboekje & historie. Hier in mooie verzamelstaat. Absoluut solide en zeer schoon van binnen, buiten en onderkant. Een perfecte ondervloer: zeer schoon en absoluut solide. Een prachtige carrosserie in de originele kleur 218 alpine wit II Een E30 325i in een dergelijke staat en uitvoering is zeer moeilijk te vinden.

Het interieur is geweldig met originele antraciet sportstoelen. Een kraakvrij dashboard, mooie deurpanelen, schoon tapijt en hemelbekleding en M-Tech II stuur. Zeldzaam: een E30 zonder schuifdak, maar met de fabrieksairco. Volledig origineel en ongerestaureerd in de motorruimte. Met originele sticker en verf. De 2.5L M20-motor ziet er prachtig uit. Origineel en goed onderhouden in de kofferbak: compleet met krik en gereedschap. De zescilinder lijn loopt schoon en krachtig. Hij schakelt netjes door de versnellingen en stuurt precies. Het voertuig krijgt bij aflevering een nieuwe inspectie en onderhoud door onze BMW gespecialiseerde werkplaats. Het voertuig is compleet met het originele onderhoudsboekje met de stempel van onderhoud. De kilometerstand kan worden gecontroleerd met Spaanse Tuv-rapporten.

Deel de liefde voor klassieke auto’s

Alle klassiekers in uw mailbox?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief

OLDENZAAL CLASSICS

Jouw specialist in klassieke BMW’s

Financiering? Leasen? Wij doen je graag een voorstel voor een oplossing op maat voor jouw nieuwe droomauto. Onze samenwerkingspartner, abcfinance GmbH (Duitsland) heeft jarenlange ervaring op het gebied van leasing en financiering van klassieke en exclusieve automobielen.

Wij spreken Duits, Engels en Spaans en leveren wereldwijd tot aan iedere voordeur.

Interesse in een van onze auto's?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol met klassieke auto’s