Vacature restaurateur / monteur

Werken bij

Oldenzaal Classics

Als restaurateur en monteur van Oldenzaal Classics ben jij verantwoordelijk voor vergaande restauraties en reparaties aan onze klassieke auto’s. Hiervoor heb je beschikking tot een uitgebreide werkplaats met alle voorzieningen en nieuwe gereedschappen. In deze functie:

N

Werk je zelfstandig en projectmatig aan restauraties

N

Krijg je de kans om een mooie toekomst op te bouwen

N

Kun je je passie en voorliefde voor klassiekers helemaal kwijt

Jouw werkdag bij Oldenzaal Classics

Bij Oldenzaal Classics werken we projectmatig en langdurig aan een klassieke auto. Hierbij mag je zelf je werkdag indelen. Je maakt een planning en bepaalt wat er nodig is om de klus (secuur) te klaren. In onze branche geldt er geen ‘vervangmentaliteit’, zoals bij moderne auto’s. Wij voeren zorgvuldige diagnoses uit om te checken wat er gedaan moet worden aan reparaties en restauraties. Je zult iedere dag in aanraking komen met oogverblindende, klassieke auto’s uit het hoogste segment.

 

Het team van

Oldenzaal Classics

Het team bij Oldenzaal Classics is een hechte club. We delen onze visie en passie voor kwaliteit en klassieke auto’s. Samen zijn we verantwoordelijk om die oogverblindende auto op zijn allerbest aan de klant uit te leveren. Als restaurateur en monteur speel je hierin met collega’s een belangrijke rol.

Want als team werken we nauw samen om klassieke auto’s in ere te herstellen. Toch doen we ook wel eens wat anders als hard werken. Een aantal keer per jaar gaan we met zijn allen op stap voor een leuke activiteit of feest.

 

Jouw bagage

We zijn op zoek naar een ervaren en professionele collega. Om de functie als restaurateur en monteur van Oldenzaal Classics goed te vervullen, vragen we je daarom om het volgende mee te nemen:

N

Jouw zelfstandigheid en coördinerend vermogen

N

Aantoonbare werkervaring in de branche

N

Passie voor klassieke auto's (liefst BMW)

N

Motivatie om aan de slag te gaan bij een uniek bedrijf

N

Enthousiasme om deel te worden van ons team

Waar je voor instapt

Bij Oldenzaal Classics merken we de grote vraag naar klassieke auto’s en vergaande restauraties. Daarom verhuizen we binnenkort naar een moderne, grotere werkplaats (1000 m2) in Oldenzaal. Waar je verder voor instapt:

N

Hecht team en goede sfeer

N

Flexibele, moderne werkomgeving

N

Uitdagend werk met veel zelfstandigheid

N

Unieke kans om te werken met bijzondere klassiekers

N

Een mooie toekomst bij een stabiele werkgever

Ben je klaar om in te stappen?

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier