Jouw specialist in klassieke BMW’s

OLDENZAAL CLASSICS

Europa’s grootste in klassieke BMW’s

Ooit begonnen wij uit liefhebberij voor auto’s. Juist deze liefhebberij zorgde ervoor dat wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Over de jaren heen is onze grootte veranderd, maar onze instelling absoluut niet. Het is namelijk onze passie om u precies dié auto aan te kunnen bieden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Wij combineren deskundigheid, bevlogenheid en top service om uw dromen waar te maken.

EEN JONGENSDROOM

die werkelijkheid wordt

 Weet u nog? Als kind had je allerlei posters op je kamer hangen waaronder de auto van jouw dromen. Stel je eens voor dat die auto bij jou op de oprit staat. Een waar “Joi de Vivre” moment, hij staat er!

Uw droom maken wij werkelijkheid. Want het moet niet zo maar een auto zijn. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Het moet een auto zijn waar ualtijd al in hebt willen rijden. Als u die droom waar wilt maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen tot in de puntjes gerestaureerde klassiekers alsof ze net van de band rollen.

Alle klassiekers in uw mailbox?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief

Echt oldtimer plezier

Voor liefhebbers van klassiekers

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Geeft niets je meer voldoening dan zelf onder de auto kruipen? Ook dan hebben wij de auto die je zoekt.

Wij bieden prachtige restauratieprojecten aan waar elke auto afficionado dolgraag een paar vrije uren voor wil inruilen. Onze voorraad is met name wel voor de liefhebber die dagelijks op pad wil zonder veel kosten of gesleutel. Gewoon old-time genieten. Want zeg nou zelf, dat is toch veel mooier dan kilometers maken in een grauw koekblikje? Wij vinden in ieder geval van wel.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wij vinden, restaureren en herstellen iedere klassieke BMW volgens jouw specificaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol met klassieke auto’s