BMW E36 325i

BMW 2000 CS

€ 20.950 1967 | Benzine

BMW 2000 CS van juli 1967 - Bijna 55 jaar oud!

Deze BMW 2000 CS werd nieuw geleverd in Milaan, Italië op 22 juli 1967. Nieuw verkocht aan de heer Giuseppe (geboren in 1911) uit Milaan. Geleverd in de kleur Polaris Silver (kleurcode 060) over een Marine Blue Velours interieur.

De BMW 2000 CS is het sportieve broertje van de 2000C (automaat). Deze heeft de matching numbers 2.0 liter motor. Met verhoogde compressie en dubbele Solex carburateurs - 120 pk en handgeschakelde 4-versnellingsbak.

Dit is geen glimmende, gedetailleerde en onderhouden auto - zoals onze andere inventaris. Deze auto heeft werk nodig, maar is een zeer gezonde en originele overlever. De lak is een beetje verbleekt maar is grotendeels origineel. Geen auto die vele malen uit elkaar is geweest en overgespoten! Hij heeft zeer goede shutlines en vertoont geen overmatige bondo. Zoals u kunt zien zijn de motorruimte en binnenspatborden gezond en origineel.

De motor loopt mooi, de versnellingsbak schakelt, hij stuurt en remt. Dus hij is mobiel, maar niet volledig onderhouden en afgewerkt zoals onze andere voertuigen.

Het komt met het originele Italiaanse libretto (registratie) uit 1967! - een zeer oude BMW. Met wat werk kan men hem rijden zoals hij is, met patina. Of het kan worden gerestaureerd tot in de perfectie.

  • Origineel Italiaans libretto met geschiedenis beschikbaar
  • Matching numbers, originele motor.
  • 2000 CS - Solex dubbele carburateurs
  • Zeer gezond lichaam - nooit aan gelast
  • Dashboard zonder scheuren
  • Interieur grotendeels compleet en bruikbaar
  • De motor loopt prima.

Rijdende BMW 2000 CS. Verkocht in de huidige staat. Compleet met Italiaans kenteken. 1967 is klaar om geregistreerd te worden in de staat Californië (en alle andere staten natuurlijk ook).

De verkoper:

Oldenzaal Classics B.V, Nederland, Europa

Europa's grootste in Vintage BMW

100+ Foto's hier

Sinds 2013 gespecialiseerd in Vintage BMW's. We kopen, verkopen en restaureren prachtige Beierse klassiekers. Ook ervaren in reparaties, onderhoud en verkoop van Ferrari's uit de jaren 90.

Deel je liefde voor deze klassieke auto

Elke week een klassieker in je brievenbus?

Abonneer u nu op onze wekelijkse nieuwsbrief

OLDENZAAL CLASSICS

Uw specialist in klassieke auto's

Financiering? Leasen? Wij doen u graag een voorstel voor een oplossing op maat voor uw nieuwe droomauto. Onze samenwerkingspartner, abcfinance GmbH (Duitsland) heeft vele jaren ervaring op het gebied van leasing en financiering van klassieke en exclusieve auto's.

Wij spreken Duits, Engels en Spaans en leveren wereldwijd tot aan iedere voordeur.

Geïnteresseerd in een van onze klassieke auto's?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier