BMW 2002 Tii

BMW 2002 Tii

Voor een gerespecteerde klant werken we aan een volledige restauratie van deze BMW 2002 Tii. Dat omvat een herspuiting in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Vernieuwde ophanging, remmen, wielen en banden. Het resultaat zal verbluffend zijn. Volg onze vorderingen hier.

BMW 3.0 CSi

BMW 3.0 CSi

Voor een gerespecteerde klant werken we aan een volledige restauratie van deze BMW 3.0 CSI. Dat omvat een herspuiting in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Gereviseerde ophanging, remmen, wielen en banden. De buitenkant zal geweldig zijn. Volg onze vooruitgang hier.

Ferrari 355 GTS

Ferrari 355 GTS

Op deze Argento Nürburgring Ferrari 355 GTS 6-Speed hebben we een groot onderhoud en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkasten, ophanging remmen. Verse Pirelli banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud van alle vloeistoffen en filters. De airco heeft een onderhoudsbeurt gehad. Daarna een lakcorrectie, interieurreiniging en het aanpakken van het kleverige onderdelenprobleem. Zeer correcte en lage kilometerstand 355 is klaar om weer de straat op te gaan.

Ferrari 550 Grigio Titano

Ferrari 550 Grigio Titano

Op deze Grigio Titano Ferrari 550 Maranello hebben we een grote onderhoudsbeurt en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkasten, ophanging remmen. Verse Michelin banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud met alle vloeistoffen en filters. De airco is gereviseerd met een nieuwe compressor en condensor.
Daarna een lakbeurt, interieurreiniging en het aanpakken van het plakkerige onderdelen probleem.

BMW 3.0 CSL Taiga

BMW 3.0 CSL Taiga

BMW 3.0 CSL - Taiga groen

Op deze BMW 3.0 CSL hebben we een concours restauratie naar fabrieks nieuw uitgevoerd. De auto is een Italiaanse 3.0 CSL die nieuw werd verkocht in Taiga groen. We hebben alle carrosserie in eigen beheer gedaan en de aluminium panelen gerepareerd. Daarna is de carrosserie chemisch gedompeld en voorzien van E-Coating (KTL). Een glorieuze paintjob werd uitgevoerd en daarna is hij geassembleerd met zoveel mogelijk nieuwe onderdelen. Nieuw chroom, nieuw glas, nieuwe grilles, emblemen en nog veel meer. De gehele aandrijflijn is gereviseerd. Zeker een van de mooiste 3.0 CSL's die er bestaan.