Oldenzaalse Klassiekers

Europa's grootste in klassieke BMW's

Oldenzaalse Klassiekers

OLDENZAAL CLASSICS

De specialist in klassieke BMW's

Wij zijn begonnen uit passie voor auto's, vooral klassieke auto's. Het is deze passie die ons in staat heeft gesteld uit te groeien tot een volwaardig bedrijf. In de loop der jaren is de omvang van ons bedrijf gegroeid, maar onze instelling is niet veranderd. Het is onze passie om u precies die auto te kunnen bieden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Wij combineren deskundigheid, enthousiasme en topservice om uw dromen waar te kunnen maken.

Onze meest recente projecten

Volg hier onze activiteiten - van project tot perfectie

BMW 3.0 CSi Zwart

BMW 3.0 CSi Zwart

Wij zijn er trots op een van de ca. 200 echte zwarte (086 Schwarz) BMW 3.0 CSi's te hebben gevonden. Een klant kwam in contact op zoek naar een zwarte 3.0 CSi en wij zijn deze auto nu volledig aan het restaureren. Zwart over Zwart leer met schuifdak en echte 16 inch Alpina wielen. Een fantastische E9 in bewerking

lees meer
BMW Alpina B6 2.8 E21

BMW Alpina B6 2.8 E21

Deze Alpina B6 2.8 is een van de laatste correcte, echte en originele B6's die nog over zijn. We hebben deze auto een grote opknapbeurt gegeven om hem weer tot leven te brengen.

lees meer
BMW 3.0 CSi Taiga

BMW 3.0 CSi Taiga

Voor een gerespecteerde klant restaureren we deze fabrieks Taiga 3.0 CSi. Een exemplaar met matching numbers dat afkomstig is uit een grote BMW-collectie krijgt nu de liefde en restauratie die hij verdient.

lees meer

Elke week een klassieker in je brievenbus?

Abonneer u nu op onze wekelijkse nieuwsbrief

Hoe kunnen we u helpen?

Wij vinden, restaureren en repareren elke klassieke BMW volgens uw specificaties