Oldenzaalse Klassiekers

Europa's grootste in klassieke BMW's

Oldenzaalse Klassiekers

OLDENZAAL CLASSICS

De specialist in klassieke BMW's

Wij zijn begonnen uit passie voor auto's, vooral klassieke auto's. Het is deze passie die ons in staat heeft gesteld uit te groeien tot een volwaardig bedrijf. In de loop der jaren is de omvang van ons bedrijf gegroeid, maar onze instelling is niet veranderd. Het is onze passie om u precies die auto te kunnen bieden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Wij combineren deskundigheid, enthousiasme en topservice om uw dromen waar te kunnen maken.

Onze meest recente projecten

Volg hier onze activiteiten - van project tot perfectie

BMW 2002 Tii

BMW 2002 Tii

Voor een gerespecteerde klant werken we aan een volledige restauratie van deze BMW 2002 Tii. Dat omvat een herspuiting in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Vernieuwde ophanging, remmen, wielen en banden. Het resultaat zal verbluffend zijn. Volg onze vorderingen hier.

lees meer
BMW 3.0 CSi

BMW 3.0 CSi

Voor een gerespecteerde klant werken we aan een volledige restauratie van deze BMW 3.0 CSI. Dat omvat een herspuiting in de fabriekskleur Golf Yellow, alle nieuwe sierlijsten, nieuw chroom en een volledig gereviseerde aandrijflijn. Een zeer bijzondere en correcte auto. Gereviseerde ophanging, remmen, wielen en banden. De buitenkant zal geweldig zijn. Volg onze vooruitgang hier.

lees meer
Ferrari 355 GTS

Ferrari 355 GTS

Op deze Argento Nürburgring Ferrari 355 GTS 6-Speed hebben we een groot onderhoud en detail uitgevoerd om de auto in zijn oude glorie te herstellen. Grondige reiniging van onderstel, wielkasten, ophanging remmen. Verse Pirelli banden, een nieuwe distributieriem, onderhoud van alle vloeistoffen en filters. De airco heeft een onderhoudsbeurt gehad. Daarna een lakcorrectie, interieurreiniging en het aanpakken van het kleverige onderdelenprobleem. Zeer correcte en lage kilometerstand 355 is klaar om weer de straat op te gaan.

lees meer

Elke week een klassieker in je brievenbus?

Abonneer u nu op onze wekelijkse nieuwsbrief

Hoe kunnen we u helpen?

Wij vinden, restaureren en repareren elke klassieke BMW volgens uw specificaties