Welkom bij Oldenzaal Classics

Het bedrijf dat deskundigheid, bevlogenheid en een topservice met elkaar combineert.
Zoals velen zijn ook wij begonnen uit liefhebberij. Het is dan ook juist deze liefhebberij die ons inmiddels heeft doen uitgroeien tot een volwaardig bedrijf.
De grootte van ons bedrijf mag dan wel veranderd zijn, onze instelling is dat absoluut niet. Het is namelijk onze passie u nét die auto aan te kunnen bieden waar u al zo lang naar zoekt. Van Duitse techniek tot Franse ”Joi de Vivre”; Wij hebben het!
Uw droom wordt werkelijkheid en de auto die u als kind op een poster in uw kamer had hangen staat nu plots bij u op de oprit. Daarbij houden we altijd vast aan ‘’Kwaliteit boven kwantiteit’’, de auto moet niet zo maar een auto zijn. Nee, het moet een auto zijn waar we zelf ook in zouden willen rijden.

2002malagamazzoli 2002tiigranada1971leister 2002turbochamonixunterberger  

Bij ons kunt u voor werkelijk elke auto terecht. Zo hebben we tot in de puntjes gerestaureerde auto’s waar het lijkt alsof ze net van de band gerold komen.
Bent u echter het type dat zelf graag de handen uit de mouwen steekt en geeft niets u meer voldoening dan zelf onder de auto te kruipen? Ook dan hebben wij de auto voor u die u zoekt. Geregeld bieden wij prachtige restauratieprojecten aan waar elke auto afficionado dolgraag een paar van zijn vrije uren voor zou inruilen.
Het hoofddeel van onze voorraad is echter voor de liefhebber die gewoon een lekker dagelijks wil rijden zonder veel kosten of gesleutel. Echt oldtimer-plezier, zeg nou zelf, is toch veel mooier dan uw dagelijkse kilometers maken in een grauw koekblikje? Wij vinden in ieder geval van wel.

  e330sigranatrot alpinab1250blau e30320is4-deursmtechIImazzoli

Nieuws:

Techno Classica 2017

Ook dit jaar zijn we weer van de partij; Techno Classica 2017. Dit jaar zijn we te vinden in dezelfde hal als in 2016. In Hal 12, vlak achter de stand van BMW AG. Het is de beurs der beurzen met de grootste bezoekersaantallen, de mooiste, duurste en meest exclusieve automobielen. 127.000 vierkante meter worden gevuld met het mooiste wat honderd jaar autohistorie gemaakt heeft. 

Dit jaar kunt u weer auto's verwachten waarvan u ons kent. Denk aan Turbo's, Ti, Tii and Cabrio's. 

 -2

Techno Classica 2016

Techno Classica in Essen, Duitsland: ook wel de ‘Beurs der beurzen’ genoemd. En niet voor niks:
• 120.000 vierkante meter
• 1250 standhouders
• 200.000 bezoekers uit 41 landen!
• 5 dagen lang
Het meest exclusieve, het mooiste, het duurste en het snelste. Alles staat hier. Ook wij zullen er dit jaar bij zijn. In dezelfde hal als vorig jaar, vlak naast de Stand van BMW AG, onze specialiateit.
In hal 12 zullen we staan met ca. 8 beierse klassiekers van het hoogste niveau.
Van woensdagmiddag 6 april tot en met zondagavond 10 april zullen we te vinden zijn in Hal 12 naast de stand van BMW. Kom vooral eens kennismaken. Wij staan klaar om u, net als onze terugkerende klanten wederom te mogen begroeten. Techno Classica is met recht de beurs waar oldtimerliefhebbers vanuit heel Europa samen komen.

DSC 0541 Copy

Gezellige sfeer op een professionele beurs: Klassikwelt Bodensee

Van 12 tot 14 Juni waren we weer te vinden aan de Bodensee, Duittsland. Daar vond ‘Klassikwelt Bodensee’ plaats, om precies te zijn in Friedrichshafen. Vorig jaar hebben we daar een erg leuke beurs gehad. Gemoedelijke sfeer, mooi weer en goede zaken gedaan.

Om maar met de deur in huis te vallen. Dit jaar was niet anders! Vele klanten hebben we weer terug gezien. Dit jaar hadden we veel moois bij ons, voornamelijk uit de BMW-stal. De beurs heeft een hoog niveau en toch een relaxte sfeer. We willen de organisatie bedanken voor een tot in de puntjes verzorgde beurs met succes voor iedereen; organisatie, standhouders en publiek. Bedankt.

klassikwelt2015

 

Next stop: Klassikwelt Bodensee

Van 12 tot 14 juni zullen wij te vinden zijn op de beurs in Friedrichshafen, prachtig gelegen aan de Bodensee. Deze beurs is een prachtig evenement voor jong en oud. Bezoekt u deze beurs, die bekend staat om zijn relaxte sfeer, kom dan vooral ook even bij ons langs. Graag tot daar.

klassikwelt-bodensee-2014-1

 

Techno Classica 2015: Terugblik

Inmiddels zijn we weer terug van een zeer geslaagde beurs in Essen. Dit evenement, niet voor niets de ‘’Beurs der beurzen’’ genoemd, was wederom van erg hoog niveau met prachtige klassiekers zover als het oog reikte.
Evenals afgelopen jaar was deze beurs voor ons een groot succes. Dit was wel op te maken uit het feit dat het meerendeel van onze auto’s gewisseld is van eigenaar. Naast de goede verkoop was het natuurlijk ook enorm leuk om al onze klanten terug te zien en gezellig bij te praten onder het genot van een drankje bij onze stand. Tot slot hebben we ook veel nieuwe contacten opgedaan en ons netwerk verder kunnen uitbreiden. U kunt zich dus verheugen op nog meer unieke voertuigen op onze site in de toekomst. We hopen u volgend jaar wederom te zien in Essen.

messeessenstand Copy

 

Techno Classica

Na het succes van vorig jaar zullen wij ook dit jaar weer te vinden zijn op de klassiekerbeurs der klassiekerbeurzen, de Techno Classica in Essen. 5 dagen, meer dan 1250 stands en 120.000 vierkante meter oppervlakte.

Oldenzaal Classics is sterk gegroeid het afgelopen jaar, de organisatie heeft ons dan ook een stand aangeboden die hoort bij deze groei. We pakken groots uit met een stand van 175 vierkante meter met enkele auto's op topniveau. Wat kunt u verwachten? Klassiekers van een hoog niveau waaronder 3 generaties Coupés van BMW. Daarnaast ook prachtige 2002's en als kers op de taart ook nog wat moois uit Stuttgart..

Van woensdagmiddag 15 april tot en met zondagavond 19 april zullen we te vinden zijn in Hal 12 naast de stand van BMW. Kom vooral eens
kennismaken. Wij staan te popelen om u, net als onze terugkerende klanten wederom te mogen begroeten. Techno Classica is met recht de beurs waar oldtimerliefhebbers vanuit heel Europa samen komen.

messeesssen


Oldenzaal Classics over de grens

Zoals velen ons kenden opereerden wij altijd al buiten de landsgrenzen van Nederland, dat zullen we ook altijd blijven doen. Vanaf oktober van dit jaar zal Oldenzaal Classics namelijk gevestigd zijn in Gildehaus. Zo’n 15 kilometer van het vertrouwde Oldenzaal. We trekken in een nieuw pand met een prachtige, grote showroom waar wij verder kunnen groeien. Wat u kunt verwachten? Mooi(er) gepresenteerde auto’s op een makkelijker te bereiken plek en een goede sfeer. In overleg is alles mogelijk!

Vanaf 1 oktober zal onze showroom geopend zijn tijdens kantooruren.. Wilt u ’s avonds of in het weekend komen kijken dan kan dat ook. Belt u het liefst even van te voren.


Autohistorie in Duisburg

Logo-HistoriCar

Oldenzaal Classics zal einde oktober op de HistoriCar-beurs in Duisburg staan. Niet alleen om onze Duitse klanten eens terug te zien, maar ook voor de prachtige ambiance van de authentieke locatie, een oude staalfabriek, diep in het Ruhrgebiet. Daarnaast komen wij natuurlijk ook om ongeveer 8 prachtige auto’s uit onze collectie aan de bezoekers van HistoriCar voor te kunnen schotelen. De beurs heeft een ongedwongen, rustige sfeer en er is voor ieder wat wils. Van onderdelenkraampjes tot high-end gerestaureerde pareltjes. Daarnaast zijn er ook vrachtwagens, motoren, autoclubs en nog veel meer! Kortom, alles voor de restauratie van de oldtimer.

Zoals de organisatoren het zeggen: ‘’Leidenschaft teilen im Ruhrgebiet!’’

Meer informatie over de beurs vindt u hier.

historicarsfeer


Succes en gezelligheid aan de bodensee

Van 23 tot 25 Mei vond de klassiekerbeurs ‘’Klassikwelt Bodensee’’ plaats in Friedrichshaven, waar ook Oldenzaal-Classics met enkele auto’s uit haar voorraad te vinden was. Op de beurs was alles wat klassiek was te zien. De combinatie van niet alleen auto’s maar bijvoorbeeld ook klassieke vliegtuigen droeg bij aan de geweldige ervaring voor werkelijk elke bezoeker. De organisatie was tot in de puntjes verzorgd en auto’s in elke prijsklasse werden aangeboden, voor ieder wat wils dus.
Deze beurs was voor ons zeer succesvol, meerdere auto’s zijn van hand gewisseld, en we blikken dan ook met veel plezier terug op onze dagen in Friedrichshaven.  Vandaar dat we ook volgend jaar weer te vinden zullen zijn op de ‘’Klassikwelt Bodensee’’

friedrichshafen

 


 Klassikwelt Bodensee

logo

Vanaf 23 Mei t/m 25 Mei 2014 zullen wij, en onze klassiekers, te zien zijn in Friedrichshaven op de klassieker beurs ‘’Klassikwelt Bodensee’’.
Hier kunt u zich vergapen aan alles wat klassiek is. Meer dan 380 verschillende stands met deelnemers uit meer dan 13 landen zullen hun best doen om u naar hun stand te lokken. Dit zal echter vergeefse moeite zijn, aangezien u weet dat wij met 9, werkelijk unieke, oldtimers in Hal 5A te vinden zijn. Of het nou is voor een praatje of voor deskundig (aankoop)advies over uw toekomstige klassieker, kom even bij ons langs! De koffie staat klaar en wij zien u graag tegemoet. Meer informatie over de beurs vindt u hier.


Techno Classica Essen

TCE Logo UKOp woensdag 26 Maart j.l. t/m zondag 30 Maart 2014 waren wij te vinden op de Techno Classica Beurs in Essen. Dit was inmiddels de 26e uitgave van de Techno Classica. Vrijwel alle tentoonstellingsoppervlakken in de 20 hallen en op de vier openluchtterreinen van de beurs waren gereserveerd.Wij stonden met meerdere auto’s tussen meer dan 1.250 exposanten uit meer dan 30 landen. Verschrikkelijke mooie klassiekers zo ver het oog reikte. De aanwezigheid van de meer dan 220 klassiekerclubs en belangengemeenschappen maakten de Techno Classica ook in 2014 weer tot het grootste clubtreffen ter wereld van de old- en youngtimerscene. Niet alleen was het een erg interessante beurs, ook hebben meerdere auto’s van ons van eigenaar mogen wisselen. Een geslaagde week dus! Volgend jaar zullen wij zeker weer te vinden zijn op de Techno Classica Beurs.
Meer informatie over de beurs vind u hier.

Deze beurs was voor ons zeer succesvol, meerdere auto’s zijn van hand gewisseld, en we blikken dan ook met veel plezier terug op onze dagen in Friedrichshaven.  Vandaar dat we ook volgend jaar weer te vinden zullen zijn op de ‘’Klassikwelt Bodensee’’

 

Van 12 tot 14 Juni waren we weer te vinden aan de Bodensee, Duittsland. Daar vond ‘Klassikwelt Bodensee’ plaats, om precies te zijn in Friedrichshafen. Vorig jaar hebben we daar een erg leuke beurs gehad. Gemoedelijke sfeer, mooi weer en goede zaken gedaan. Om maar met de deur in huis te vallen. Dit jaar was niet anders! Vele klanten hebben we weer terug gezien. Dit jaar hadden we veel moois bij ons, voornamelijk uit de BMW-stal. De beurs heeft een hoog niveau en toch een relaxte sfeer. We willen de organisatie bedanken voor een tot in de puntjes verzorgde beurs met succes voor iedereen; organisatie, standhouders en publiek. Bedankt.