Oldenzaal classics

Facebook

Peters' Proefrit: Autovisie in onze Manta GSi

 

 

Oldenzaal Classics in de TC Tubantia, Juni 2017

 

 

Techno Classica in Essen, Duitsland:

ook wel de ‘Beurs der beurzen’ genoemd. En niet voor niks:
• 120.000 vierkante meter
• 1250 standhouders
• 200.000 bezoekers uit 41 landen!
• 5 dagen lang
Het meest exclusieve, het mooiste, het duurste en het snelste. Alles staat hier. Ook wij zullen er dit jaar bij zijn. In dezelfde hal als vorig jaar, vlak naast de Stand van BMW AG, onze specialiateit.
In hal 12 zullen we staan met ca. 8 beierse klassiekers van het hoogste niveau. 
Van woensdagmiddag 6 april tot en met zondagavond 10 april zullen we te vinden zijn in Hal 12 naast de stand van BMW. Kom vooral eens kennismaken. Wij staan klaar om u, net als onze terugkerende klanten wederom te mogen begroeten. Techno Classica is met recht de beurs waar oldtimerliefhebbers vanuit heel Europa samen komen.

Techno Classica 2016

 


Gezellige sfeer op een professionele beurs: Klassikwelt Bodensee

Van 12 tot 14 Juni waren we weer te vinden aan de Bodensee, Duitsland. Daar vond ‘Klassikwelt Bodensee’ plaats, om precies te zijn in Friedrichshafen. Vorig jaar hebben we daar een erg leuke beurs gehad. Gemoedelijke sfeer, mooi weer en goede zaken gedaan.

Om maar met de deur in huis te vallen. Dit jaar was niet anders! Vele klanten hebben we weer terug gezien. Dit jaar hadden we veel moois bij ons, voornamelijk uit de BMW-stal. De beurs heeft een hoog niveau en toch een relaxte sfeer. We willen de organisatie bedanken voor een tot in de puntjes verzorgde beurs met succes voor iedereen; organisatie, standhouders en publiek. Bedankt.

Klassikwelt 2015